Galleri for Hotel Domir Odense

Værelser

Alle værelser er udstyret med 63 mm brand- og lydsikre døre med 5 mm dørtrin. Vi fører den nyeste teknologi indenfor nøglekortsystemer. Alt dette for at holde vores sikkerhedsforanstaltninger på et højt niveau, hvilket vi også har fået en pris for af beredskabsstyrelsen.

Restaurant

Som det eneste hotel i Odense serverer vi også mad i vores restaurant, når alt andet i byen har lukket. Du kan derfor være sikker på aldrig at gå sulten i seng hos os. Vi tilbyder bl.a. smagsfulde indiske retter og om morgenen kan du nyde vores store morgenbuffet med en masse lækre retter.

Fællesområder

Velkommen til vores Lounge og Cafe-Bar. Her arrangerer vi ofte events for vores gæster, store som små. Et af de helt store hits er når vi afholder guitar hero konkurrence. Her bliver der dystet om 1. præmien og æren for at være en suveræn rockstjerne. Vi har altid gode priser på øl og drinks og der serveres også en lille snack til vores events. Alt dette er selvfølgelig helt gratis. Vi håber du vil deltage og og være med til at gøre en aften på hotellet endnu sjovere.

Rundt om hotellet

Hotellet er placeret lige i hjertet af Odense. Kun 5 minutters gang fra stationen og 2 minutters gang til gågaden. Odense er de seneste år blevet kendt for de mange fantastiske restauranter der hele tiden dukker op og vi er så heldige at de bedste kun ligger få minutter væk fra hotellet. Vi står klar i receptionen til at booke bord til dig eller hjælpe dig med at planlægge andre besøg og oplevelser ved vores mange turistattraktioner.